THAT’S ALL B-BOYS FLAVA
Csoport: Versenyzők
Születési dátum:
Lakóhely:
Horoszkóp: Nem Publikus
Ő a nagy durranás ? Ha igen, klikkelj a "Szavazz!" gombra!
Adatlap
Cikkek
Galéria
Videók

Életkor: 16-30 éves korig

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: van közöttünk középiskolás, két diplomás és olyanok, akik jelenleg főiskolára járnak.

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: cél a győzelem, a csapatnak mindent megér, hogy együtt maradjunk, többen ingáznak Budapest, illetve Kecskemét és Szolnok között. 2001 óta foglalkozunk break tánccal közösen, fiúk-lányok vegyesen 2008 óta vannak.

Eddigi sikerek: a magyarországi Battle of the Year versenyt többször is megnyertük; egy romániai versenyen egy második helyezést is begyűjtöttünk

A legszebb pillanat az életünkben az volt, amikor…: az első győzelmünket arattuk, hiszen a sok utazás, próba meghozta az eredményét

Kedvencek, példakép? -

Születési hely: szigorúan SZOLNOK CITY , habár 1 idegenlégiós pesti barátunk is a csapat tagja, de kivétel erősíti a szabályt.

Szemszín: a kéktől a barnáig minden van.

Hajszín: barna, fekete, festett

Családi állapot: vannak egyedülállóak, valamint párkapcsolatban élők is.

Súly: ezt nem áruljuk el mivel a lányok nem szeretik ezt a kérdést, a fiúk közül meg van, aki folyamatosan kövérnek érzi magát és biztos sértené, ha elárulnánk.

Hobbi: ezt úgy is lehetne megfogalmazni, hogy a Hobbi: a munka és a suli. Foglalkozás pedig a tánc, mivel heti 6 napot edzünk és naponta 3-4órákat. Amúgy ha csak a hobbi a kérdés, akkor természetesen a tánc, ez nem is hobbi inkább életstílus.

Kedvenc szín: fekete-rózsaszín

Kedvenc étel: CSOKI és hogy miért? Mert ha valaki edzésen felejti valamiét, az jön egy csokival a megtalálójának :D

Kedvenc film: követjük a trendet, mindig az aktuális mozisiker, együtt beülünk a moziba és megnézzük, rá 1 hétre jön a következő kedvenc film.

Kedvenc együttes: táncosok közül Jabbawockeez, Massive Monkees, Quest Crew, Full Force (Az Amerika Legjobb tánccsapatai sorozatból) Zenekar: Fusik, Bamboos, Quantic Soul Orchestra, DJ: Dj Pablo, Dj M@r, Dj Billy Brown, Dj Woo-D, Dj Kid Skraam.

Kommentek
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
Legfrissebb videók

Gomes nem érezte, milyen volt a tánca

A táncos attól tartott, hogy leesik a színpadról, szerinte az is nagy siker, hogy fennmaradt rajta.
Legfrissebb hírek