ÖRDÖG NÓRA
Csoport: Műsorvezetők
Születési dátum: 1981
Lakóhely: Szeged
Horoszkóp: Szűz
Ördög Nóra az RTL Klubon a Top of the Pops-szal mutatkozott be 2002-ben, azóta számos műsor házigazdája, a Kölyökklub, a Reggeli, a Szombat Esti Láz, a Csillag Születik, egy alkalommal a Királynő és az X-Faktor műsorvezetője.
Ő a nagy durranás ? Ha igen, klikkelj a "Szavazz!" gombra!
Adatlap
Cikkek
Galéria

Ha 3 mondatban kéne bemutatkoznia, mit mondana?

10 évig versenytáncoltam, ma már sajnos nem. De azért a zene és a tánc imádata megmaradt. Nagyon szeretek moziba járni, olvasgatni, kint lenni a friss levegőn csak úgy. És a legfontosabbat hagytam a végére: tagja vagyok egy színtársulatnak otthon, Mórahalmon.

Ha barátok, akkor...

a szegedi barátikör, akikkel nagyon szoros viszonyt ápolok a mai napig, illetve a kollegáim.

Ha szabadidő, akkor...

alvás, mozi, utazás, olvasás, zene, tánc…

Ha utazás, akkor...

mindegy, a lényeg a jó társaság.

Ha film, akkor...

Makulátlan elme örök ragyogása, Harcosok Klubja, Amelie csodálatos élete,Moulin Rouge, Dr. Szöszi, Kill Bill, Sin City, Gyűrűk Ura, Amerikai Szépség, Chihiro Szellemországban, 300, V mint Vendetta, Elfújta a szél, Dogville, és még hosszasan sorolhatnám. Nagyon szeretem a filmeket!

Ha könyv, akkor...

Arundhati Roy: Az Apró Dolgok Istene, Gabriel Garcia Márquez minden mennyiségben, nyaralásokra pedig egy-egy könnyed Agatha Christie.

Ha zene, akkor...

Jamiroquai, Seal, George Michael, Earth Wind and Fire, Cool and the Gang, Incognito, Brand New Heavies, Whitney Houston, Nelly Furtado, Zséda, Tóth Vera, Back II Black, Magna Cum Laude, és bármi, ami dallamos, és amire táncolni lehet. (Több mint 100 CD-t hordok magamnál a kocsiban…)

Ha színész/színésznő, akkor...

Johnny Depp, Kevin Spacey, Jude Law. George Clooney, Brad Pitt, Ryan Gosling, Salma Hayek, Nicole Kidman, Julianne Moore, Reese Witherspoon, Natalie Portman, és még sorolhatnám… (Mint már említettem, nagyon szeretem a filmeket!)

Ha színdarab, akkor...

Molnár Ferenc: Az Ibolya

Ha ital, akkor...

Limonádé

Ha étel, akkor...

Madártej (Sajnos ezt is hosszasan sorolhatnám, ugyanis nagyon szeretek enni…)

Ha szín, akkor...

Fekete és fehér.

Ha RTL Klub, akkor...

a hely, ahol otthon vagyok.

Kommentek
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter